Tuesday, 29 March 2011

Nismo R34 Skyline GT-R Z-tune Full Test

Nismo R34 Skyline GT-R Z-tune Full Test - Nismo Beast Unleashed - Best Motoring International

video

Thursday, 24 March 2011

cubaan bunuh diri kat KB Mall

24 Mei 2011, seorang gadis cuba membunuh diri di KB Mall, Kota Bharu, Kelantan.

video

budak tu xmati..bomba sempat sambut kat bawah..

Monday, 21 March 2011

..bIlA hAtIkU bErbIcArA...

when you think it back..you just feel the life is very short.!!
it just felt that I'm still in primary school yesterday,playing with my friend,go to school together..suddenly all that just only memories and now I'm nearly graduating. the time keep going each years just like seconds when I remember all the years I've been through.. I felt like a dream, I even didn't realize how the 22 years before leaving me until now..yes, 22 years is a very long period. but, it just to fast when I think that I'm 23 already..
hehehe..still fresh in my memory that if I be given a chance to undo my past.. I wanna go 8 years before this. why? that is my secret..
I only want to say that, time is moving fast. leaving us without hesitate. just think again, another 20 years will coming and during that time, we just feel today as yesterday even though it was 20years before..
please friend.. don't wasting your time just like shit.. manage it well.. appreciate each seconds that we have..

makan kucing..ape punye manusia la diorng nie..

kalau anda seorang yg menyayangi kucing..fikir dulu sebelum tengok.!!
kalau ade seorang yg xmampu melihat penyeksaan, jangan tengok.!!
tapi tengok la..ade jugak manusia camnie dalam dunie..



kesian si comel nie..

Saturday, 19 March 2011

unsafe act.!! (part 2)

bila kete xde tapi ade ramai penumpang..nie la jadinye..
 pon pon..motorapi nak lalu..

Unsafe act.!! (part 1)

kali nie aku nak tunjukkan beberapa perbuatan yang tidak selamat dan boleh mengundang kecelakaan mahupun kematian..sebab masih ramai diluar sane xamik kesah pun pasal keselamatan diri sendiri..walaupun gambar nie bukan kat Malaysia..kita bleh amik sebagai contoh yer kawan2..

selamber jer mamat nie tido 

Jam besar di tengah kota Mekah

Friday, 18 March 2011

kek tengkorak

ade sape nak makan kek


Facebook dulu kala..


HAVS diagnose methods

cuti sem yg lepas..aku ngan member aku lagi dua org buat data collection kat Perak nun jauh di sana..research kitorang on HAVS diagnosis method..kitorang bawa la 3 alat nie..agak2 korang pernah lihat tak mende nie..


vibrotactile perception threshold (VPT)
alat nie gunanya nak check perception kat jari kita nie..



purdue pegboard
yg nie plak susun pin, bolt ngan washer dalam lubang tu..tgk banyak mane korang leh susun dalam masa yg diberi..



Semmes-Weinstein monofilament
yg nie plak paling aku tahu sebab research aku mmg study mende nie..consist of 20 set monofilaments different size and force.nnt cucuk2 kat jari korang,xtajam pun sebab plastik..tgk kat size bape korang xleh rasa sensation die..tp kene tutup mata..xtutup xaci..heheheeee

Workplace Health and Safety History, to the 1920s

Lets talk about occupational safety..do you know when and how the occupational safety really start..

video

Funny joke to release your stress..


Tech support: What kind of computer do you have?
>Female customer: A white one...
=================================
>Customer: Hi, this is Celine. I can't get my diskette out.
>Tech support: Have you tried pushing the Button?
>Customer: Yes, sure, it's really stuck.
>Tech support: That doesn't sound good; I'll make a note.
Customer: No , wait a minute... I hadn't inserted it yet... it's still on my desk... sorry....

Nissan Skyline - part 2

awesome.!!

Thursday, 17 March 2011

Ultimate Loyalty: Japanese Dog Refuses to Leave Injured Friend Behind

after the tsunami, they somehow found this two dog..one of it is injured..the other one never leave its friend behind..such a moral story..

Pengawal keselamatan mati ditetak

jangan tengok kalau anda ada lemah jantung atau darah tinggi.!!!
ape la nak jadi..macam perkara mudah jer bunuh membunuh nie..kawan2, hati2 yer..
video

search engine

akhirnya blog aku nie dapat juga dicari oleh google..hohohooo
still can believed that I made this blog..just because I felt boring yesterday..
anyway, I will do something with it..not just leave it without care or love..ahaks..
mari-mari..pakat kelih blako deh..
thanks
^_^

Nissan Skyline - part 1

I just love skyline..
hehehe..


Ending of Doraemon

Doraemon..kite sume mesti pernah baca atau tonton katun doraemon masa kecik2 dulu..Doraemon, Nobita, Sizuka, Sunyo dan Giant..memori zaman kecik2 dulu..xmacam budak2 skung..
Tapi, pernah tak korang tahu apa ending kisah pengembaraan Doraemon dan Nobita yg hebat ini.?
Kat sini korang leh ketahui ending pada kisah Doraemon..sedih2 sob sob..


real Doraemon

Doraemon really exist..true, its real, and it is cat..
but, we cannot find we his pocket.!!


nenek komando

extreme nenek nie..pegang rifle..peluru belit leher..tangan ado revolver lg tuh..
sapo kacau cucu dio, xcukup tanah la wei nok lari..

Wednesday, 16 March 2011

Ingin ketahui rahsia rambut anda.!!?

1) RAMBUT LURUS - bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan

2) RAMBUT KERINTING TEBAL - kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung,

3) RAMBUT KERENTING NEGRO - bijak, ego, cemburu buta, romantic , memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

REHATKAN MINDA DGN SENYUMAN

Cerita 1
Satu pagi di stesen keretapi, ada satu makcik tu dia tanya petugas
kaunter...
Makcik: "Anak, keretapi sampai jam berapa??"
Petugas kaunter: "Jam 2 Kedah, jam 5 Kelantan, jam 1 Penang, jam 7
Gemas.
Makcik nak pergi mana?.."
Makcik: "Makcik nak melintas aja."

Sejarah yg mungkin xramai yg tahu

dulu kita belajar sejarah tentang zaman mesolitik, paleolitik dan neolitik sume tu..adakah korang pernah terfikir tentang sejarah asal usul manusia dari aspek sejarah islam..cuba lihat nie..





anda bleh selidik sendiri..

3D images - part 2 (11 pictures)



3D images

korang pernah atau xpernah lihat gambar 3D..its a hidden image inside the picture..
well..how to look the image inside the picture.. korang cuba rapatkan mata ke gambar tu..tenung pada satu titik dan kemudian jauhkan mata korang dari gambar tu..agak2 time tu mata korang agak juling..haa kamu akan dapat melihat gambar rahsia tersebut..selamat mencuba
(6 pictures)



-my first writing-

bila saje2 melayari internet..tibe2 aku buat blog nie..
so..what I can do with this blog..? let see :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...